Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞 is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞 is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞 using 24 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve it.
Cette recette est une combinaison entre deux plats que j'adore: les crêpes et les quesadillas Mexicaines! J'ai voulu les revisiter en un seul plat original et riche en saveur😉😋
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞:
- Pour les crêpes:
- 1 poivron rouge grillé et épluché
- 50 cl lait
- 3 oeufs
- 250 g farine
- 1 cuillère à café sel fin
- 1 pincée de sucre brun
- 1 cuillère à café persil séché
- 25 g beurre doux
- Pour la garniture:
- 3 blancs de poulet coupées en cubes
- 1 oignon rouge coupé
- 10 olives vertes dénoyautées et coupées en rondelles
- 1 gousse d'ail hachée
- 2 cuillères à soupe sauce barbecue
- 1 cuillère à soupe sirop d'érable
- Sel & Poivre
- 2 cuillères à soupe d'huile végétale
- 1 bol de purée de tomates bio
- 1 boule de burrata
- 1 cuillère a soupe de sauce barbecue
- 1 oeuf
- 1 petite botte de coriandre ciselée
- 8 tranches d'emmental
Steps to make to make Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞
- Préparation des crêpes: Dans un bol mixeur, mettez le poivron rouge avec le lait et mixez le tout. Ajoutez les œufs puis remixez.
- Ensuite, ajoutez la farine, le sel et le sucre, remixez.
- Enfin, ajoutez le beurre fondu et le persil séché puis remixez une dernière fois. Vous devez obtenir une pâte fluide mais pas liquide!
- Laissez reposer 30 min.
- Chauffez une poêle à crêpes antiadhésive légèrement graissée, puis versez une petite louche de pâte, bien la répartir.
- Faites cuire la crêpe jusqu'à ce qu'elle devient mate, décollez les bords avec une spatule, et retournez la crêpe. Quand elle est dorée, ôtez-la du feu et recommencez jusqu'à l'épuisement de la pâte. J'ai obtenu 8 crêpes car ma poêle est très grande, mais vous pouvez obtenir jusqu'à 15 crêpes de 22 cm de diamètre.
- Préparation de la garniture: Dans un bol, mettez les cubes de poulet, l'oignon, l'ail et les olives et mélangez l'ensemble.
- Salez, poivrez, puis ajoutez les deux cuillères de sauce barbecue et le sirop d'érable. Laissez reposer 10 minutes.
- Dans une poêle, faites chauffer l'huile puis faites revenir dedans le poulet.
- Quand ce dernier commence à cuire, ajoutez le bol de purée de tomates et bien mélanger.
- Faites fondre dans ce mélange la boule de burrata, puis ajoutez la troisième cuillère de sauce barbecue, un œuf et la coriandre ciselée, faites mijoter en remuant pendant 5 minutes.
- Garnissez chaque crêpe d'une louche de la préparation, une tranche d'emmental, puis fermez la crêpe en forme de triangle et placez-la dans un plat allant au four.
- Faites dorer et gratiner les crêpes pendant 5 minutes dans un four préchauffé à 220°C.
- Servez avec une salade verte ou une salade d'haricots rouges, maïs, et poivron cru.
- Avant de servir, j'ai badigeonné mes crêpes avec un peu de sauce barbecue, mais cela reste facultatif.
- Recette de crêpes de base inspirée du livre mon épicerie générale de Larousse. Le reste sort de mon imagination😊
- Bonne dégustation!
As your experience and also confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more components or is a little bit basically hot, you can make basic adjustments to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you don't need to discover them however just if you master some straightforward cooking strategies.
This isn't a full overview to fast as well as easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Steps to Make Favorite Quesadilla-crêpe au poulet sauce Barbecue🌮🥞. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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