La Galette Des Rois À L'amande

La Galette Des Rois À L'amande

Hey everyone, it is John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, La Galette Des Rois À L'amande. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

La Galette Des Rois À L'amande is one of the most favored of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. La Galette Des Rois À L'amande is something that I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from La Galette Des Rois À L'amande, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare La Galette Des Rois À L'amande delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make La Galette Des Rois À L'amande is 6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook La Galette Des Rois À L'amande estimated approx 45 minutes.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook La Galette Des Rois À L'amande using 21 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

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Ingredients and spices that need to be Prepare to make La Galette Des Rois À L'amande:

  1. Pâte feuilletée (2 rouleaux)
  2. Crème d'amande : (à préparer la veille)
  3. 100 g poudre d'amandes
  4. 80 g sucre glace
  5. 12 g poudre à crème, ou 12 g de maïzena
  6. 80 g beurre doux à température ambiante
  7. 60 g d'œuf (soit 1 œuf)
  8. 20 g lait d'amande
  9. Dorure :
  10. 1 œuf + 1 jaune
  11. 1 cuillère à soupe d'eau
  12. Sirop :
  13. 100 g sucre semoule
  14. 100 g d'eau
  15. 1 cuillère à soupe Rhum (facultatif)

Instructions to make to make La Galette Des Rois À L'amande

  1. Temps de repos :


    3 heures 30


    Cuisson :



    45 minutes



    Conservation :



    48 heures
  2. Préparation :

    Dans un cul- de -poule, mélangez le sucre glace, la poudre d'amandes et la poudre à crème. Dans la cuve du robot muni d'une feuille, mettez le beurre en pommade. Incorporez le premier mélange, puis ajoutez l'œuf battu petit à petit. Finissez en versant le lait d'amande. Mettre en poche muni d'une douille uni. Réservez au frais.
  3. Sirop :


    Dans une casserole, portez à ébullition l'eau et le sucre. Chinoisez votre mélange et réservez.
  4. Dorure :


    Mélangez les ingrédients. Réservez et conservez au réfrigérateur.
  5. Montage :


    Le jour de la réalisation, détaillez deux cercles de 23 cm de Ø. Laissez reposer 1 heure au réfrigérateur. Sur une plaque recouverte de papier de cuisson. À l'aide d'un pinceau, mouillez le pourtour avec de l'eau.

     Faire une spirale en partant du centre avec la crème d'amande. Recouvrez avec la seconde abaisse de pâte en prenant soin de bien la centrée. Soudez les bords en retirant l'air, retournez la galette  en vous aidant de plaque. Réservez au réfrigérateur au moins 2 heures.
  6. Chiquetez les côtés de là galette l'aide d'un couteau d'office pour empêcher la garniture de s'échapper lors de la cuisson. À l'aide d'un pinceau dorez une première fois le dessus bien lisse et laissez reposer 30 minutes au réfrigérateur. Dorez une deuxième fois, puis rayez à l'aide d'un couteau d'office.
  7. Enfournez dans un four préchauffé à 180°C (th.6/7) puis baisser a 170°C (th.5/6) et faites cuire pendant 45 minutes. À la sortie du four, passez un peu de sirop à l'aide d'un pinceau. Laissez refroidir.
  8. Le passage de la préparation au réfrigérateur facilite certaines étapes. Lorsque l'on retourne la galette vous travaillez un un plan lisse. (pas fait là).

    Source : La Pâtisserie Cyril LIGNAC

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet and adapt your diet to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more active ingredients or is a little essentially zesty, you can make straightforward adjustments to attain this goal. Simply put, begin making your recipes on schedule. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not need to learn them but just if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Make Award-winning La Galette Des Rois À L'amande. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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